Läderband och läderremmar gör stilen

Att se snygg ut är lite av mitt esse, framförallt gillar jag att klä mig i svart och grått. Någonting som jag har börjat med är att bära accessoarer i form av läderband och läderremmar.

Att jag har börjat använda läderband och läderremmar är inte så konstigt, då mitt klädval redan skriker goth. Just läder är något som goths brukar ha på sig, tillsammans med mörka kläder. För er som inte vet hur en goth ser ut, kan ni föreställa er en vampyr utan huggtänder och röda nyanser i kläderna.

Det var inte meningen att jag skulle börja se ut som en goth, men min klädstil ihop med min nya kärlek för läder gör att jag gör det. Som tur är, är det bara kläderna som gör så att jag ser ut som goth. Har inga planer på att färga mitt blonda hår svart, eller smeta in mig med en massa vit make up. Den dagen jag gör det hoppas jag att någon tror att jag är en vampyr och slår in en träpåle i bröstet på mig.

Nu ska jag se ifall jag kan köpa mer läderband och läderremmar online. Då jag inte vill röra mig ute för mycket i dessa tider gör jag alla köp online.

Kommentarer är stängda.