Vilka blir årets julsånger?

Då börjar det dra ihop sig till jul även för oss här på Svemusik – bloggen om musik i Sverige. Då kommer ju frågan om vilka som blir årets bästa julsånger, kommer det något nytt som vi inte hört tidigare eller blir det ett ovanligt tråkigt år? Jag har i alla fall värmt upp inför jul och skaffat mig en mysig julbelysning som jag hittade på Stayhome, så nu ser jag i alla fall bra i jakten på julsånger. Notlagret har jag också besökt, deras kategori av böcker med julsånger är välfylld även om det mest är gamla klassiker man hittar i dessa sångböcker. Ska man hitta lite udda och roliga låtar så föreslår jag att man botaniserar på Youtube där jag hittat flera kul julsånger men även på Spotify kan det dyka upp ett annat, prova deras sökfunktioner en del är riktigt användbara.

Nä, nu är det dags att lägga sig, det är mycket som skall hinnas med innan julen, julklappar, mat och som sagt julmusik ska det botaniseras bland. Må väl och njut av julen käraste vänner, jag kommer tillbaka lite längre fram med förhoppningsvis bra tips när det första låtarna har börjat klinga i radion!

Kommentarer är stängda.